Nieuwe website vanaf 599 euro!!

Vindbare snelle website

Kies je ervoor om mij je website te laten maken dan kies je voor een vindbare, snelle website die volledig in eigen beheer is. Mijn websites zijn geoptimaliseerd voor Google met sociale media implementaties. Wil je dit ook? Neem dan contact op!

Website passend bij jouw huisstijl

Ik maak een website die is aangepast aan jouw huisstijl. Ik werk met WordPress in combinatie met Oxygen, een van de best paginabouwers, zodat je website altijd en op elk apparaat is aan te passen. Daarnaast sta ik altijd klaar om te helpen, ook nadat je site live is gegaan.

Betaalbare ondersteuning en onderhoud

Een website bied ik aan voor 1200 euro eenmalig. De domeinnaam en webhosting zitten in het onderhoudspakket. Een SSL certificaat zit er standaard ook bij om de site veilig te maken en is vereist door Google om goed te scoren in hun zoekmachine.

De jaarlijkse kosten zijn 399 euro inclusief support, updates en backups. Zo heb je altijd een veilige website die beschermd is tegen hackers.

Jij hebt voor een betaalbare prijs een professionele gebruiksvriendelijke website gemaakt in wordpress die veilig is en klaar voor google.

Kenmerken van je website:

Gemaakt in WordPress
Zelf te beheren
Ziet er ook perfect uit op mobiel
Geoptimaliseerd voor Google
Aangepast aan jouw huisstijl
Inzicht in bezoekers

Webdiensten met impact

Laat je website door mij maken en beheren dan kan jij optimaal bezig zijn met de business waar je goed in bent. Ervaar het gemak van JMInternet.
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
KvK 12341234

Diensten

Website maken

Direct naar

HomepagePortfolioContact

Contact opnemen

Steengoede website nodig en één aanspreekpunt? Of misschien iets anders? Vul dan snel je gegevens in!
    cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram